Založ si blog

Banda tupých hláv

poviem bez obáv, nasadili nám známe médiá a spíker Adrián už nad tým dumá a iste pravdu má. Asi toľko k súčasným volebným spotom a billboardom na čierno. Chcete lacnejšie potraviny, 15 dôchodok, skvelú budúcnosť ?! Všetko máme!!! Teraz alebo nikdy! Už chýba len druhé Švajčiarsko na billboarde pri ceste a Mickeyho 2x násobné platy na bicykli. Á… zabudol som na diaľnice medzi KE & BA do roku 2050. Všetko zmákneme v krajine, kde sa piesok lial a voda sypala.

Že na naše svetoznáme univerzity v Ružomberku, Sládkovičove či KE sa maturanti nehlásia?! Ale to vôbec nevadí! Zlúčime Paneurópsku v Bratislave s Pangermánskou Rudolfa Schustera v Medzeve a bude to ! V rankingu svetových univerzít ju nikto nenájde ale my splníme plán. Každý robotník vo Volkswagene, šofér Boltu či manažér hranoliek v Mac Donalde bude mať diplom. O to vlastne ide, nie?!

Niet divu, keď nám vládne novinár z Trnavy, výpravca vlakov zo Spišskej či kaderník z Bratislavy, že nielen naše školstvo ale celá krajina je v troskách a uteká, kdo môže. Minule ma jeden frajer s troma bavorákmi a dvomi meďákmi na dvore presviedčal, že Zem je plochá. Spýtal som sa ho, či to nepreháňa s čítaním Terryho Pratchetta. On, že: Terry …aký?!

Áno, v našej krajine má mafián s audinou alebo bavorákom vždy pravdu a profesor VŠ jazdiaci vlakom alebo na 15 ročnom Citroene je terčom posmechu. Vitajte v krajine, kde bývalí mafiáni majú vlastný podcast( sýkorovci, takáčovci..)sú heroes pre generáciu mladých gopnikov na sídliskách a ide len o to aký merch budú propagovať- cocaina, heroina…Policajná junta to má dobre zmáknuté, občan buď pokojný a príď nás voliť.

Po čase sa náhle zistí, že kolobeh je taký istý….

Fakty sú fakty-trhy veria Ficovi

06.02.2024

Výnos 10 ročného dlhopisu danej krajiny v národnej mene je benchmarkom- ukazovateľom stavu verejných financií, HDP, zadlženosti a iných fundamentov v skratke. SR je na tom dobre- solídnych 3,4%. (podobne ako Kanada). Naši bratia s vládou Prof. Nutellu majú dlhopis s výnosom 3,75. Solídne čísla ekonomík Strednej Európy. Naše nedosiahnuteľné vzory, pokrokový svet takzv. [...]

Svet a Slovensko sa zabáva

11.08.2023

Máme čas leta a každý sa zabáva po svojom. Niekto chodí na festivaly, futbaloví groundhopers na štadióny, niekto na tlačovky atď. Každý štát má svoj druh zábavy, američania NFL a prezidentské primárky, Nemci majú Októberfest, Rusi s Ukrajincami sa tiež bavia po svojom- taký sovietsky Gangnam style. Ale treba ich nechať, nech sa chlapci vybláznia do sýtosti , hlavne že [...]

Pizza Calzone

25.03.2023

Náš futbal napísal ďalšiu smutnú kapitolu vo svojej histórii. Páni z Bratislavy, dobre to vediete!!! V SR máme reálne dvoch- troch dobrých kormidelníkov, zbytok je nepoužiteľný. VladiW.& Koule sú viazaní v kluboch, Cossack si momentálne užíva hokej vo VIP priestoroch Steel Arény a čaká, kedy bude s futbalom najhoršie. Tento odborník z Eastlands je však pre Pánov z [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

dejan

Každému čo jeho je- Suum cuique tribuere

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 18194x
Priemerná čítanosť článkov: 2022x

Autor blogu

Kategórie