Založ si blog

Svet a Slovensko sa zabáva

Máme čas leta a každý sa zabáva po svojom. Niekto chodí na festivaly, futbaloví groundhopers na štadióny, niekto na tlačovky atď. Každý štát má svoj druh zábavy, američania NFL a prezidentské primárky, Nemci majú Októberfest, Rusi s Ukrajincami sa tiež bavia po svojom- taký sovietsky Gangnam style. Ale treba ich nechať, nech sa chlapci vybláznia do sýtosti , hlavne že nám tu nad hlavami nelietajú atómovky. Slovenska sa žiadna veľká akcia leta netýka- ani vojna, ani MS v basketbale či rugby.

Tak sa bavíme po svojom: akcie PZ junty s biblickými názvami, ktoré organizuje asi nejaký Jób na prokuratúre v Pezinku alebo tlačovky pacienta z Trnavy, ktorý asi ušiel z nejakého Ústavu experimentálnej medicíny a nanotechnológii v Rakúsku. Už len čakám, kedy bude pobehovať nahý po námestí s ceduľou F. chráni zlodejov.

Nevadí, na tomto mieste Vás poprosím o minútu ticha pre 6% neprebudených, ktorý stále budú voliť O-lajno. Možno sa dočkajú novej volebnej lotérie, hlúpejší vyhráva.

Fakty sú fakty-trhy veria Ficovi

06.02.2024

Výnos 10 ročného dlhopisu danej krajiny v národnej mene je benchmarkom- ukazovateľom stavu verejných financií, HDP, zadlženosti a iných fundamentov v skratke. SR je na tom dobre- solídnych 3,4%. (podobne ako Kanada). Naši bratia s vládou Prof. Nutellu majú dlhopis s výnosom 3,75. Solídne čísla ekonomík Strednej Európy. Naše nedosiahnuteľné vzory, pokrokový svet takzv. [...]

Banda tupých hláv

09.08.2023

poviem bez obáv, nasadili nám známe médiá a spíker Adrián už nad tým dumá a iste pravdu má. Asi toľko k súčasným volebným spotom a billboardom na čierno. Chcete lacnejšie potraviny, 15 dôchodok, skvelú budúcnosť ?! Všetko máme!!! Teraz alebo nikdy! Už chýba len druhé Švajčiarsko na billboarde pri ceste a Mickeyho 2x násobné platy na bicykli. Á… zabudol som na [...]

Pizza Calzone

25.03.2023

Náš futbal napísal ďalšiu smutnú kapitolu vo svojej histórii. Páni z Bratislavy, dobre to vediete!!! V SR máme reálne dvoch- troch dobrých kormidelníkov, zbytok je nepoužiteľný. VladiW.& Koule sú viazaní v kluboch, Cossack si momentálne užíva hokej vo VIP priestoroch Steel Arény a čaká, kedy bude s futbalom najhoršie. Tento odborník z Eastlands je však pre Pánov z [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

dejan

Každému čo jeho je- Suum cuique tribuere

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 18139x
Priemerná čítanosť článkov: 2015x

Autor blogu

Kategórie