Založ si blog

Svet a Slovensko sa zabáva

Máme čas leta a každý sa zabáva po svojom. Niekto chodí na festivaly, futbaloví groundhopers na štadióny, niekto na tlačovky atď. Každý štát má svoj druh zábavy, američania NFL a prezidentské primárky, Nemci majú Októberfest, Rusi s Ukrajincami sa tiež bavia po svojom- taký sovietsky Gangnam style. Ale treba ich nechať, nech sa chlapci vybláznia do sýtosti , hlavne že nám tu nad hlavami nelietajú atómovky. Slovenska sa žiadna veľká akcia leta netýka- ani vojna, ani MS v basketbale či rugby.

Tak sa bavíme po svojom: akcie PZ junty s biblickými názvami, ktoré organizuje asi nejaký Jób na prokuratúre v Pezinku alebo tlačovky pacienta z Trnavy, ktorý asi ušiel z nejakého Ústavu experimentálnej medicíny a nanotechnológii v Rakúsku. Už len čakám, kedy bude pobehovať nahý po námestí s ceduľou F. chráni zlodejov.

Nevadí, na tomto mieste Vás poprosím o minútu ticha pre 6% neprebudených, ktorý stále budú voliť O-lajno. Možno sa dočkajú novej volebnej lotérie, hlúpejší vyhráva.

Polčas rozpadu Uránu 235

13.07.2024

Väzbová energia jadra sa rozpadá zatiaľ čo nuklidy a neutróny spôsobujú nestabilitu celku. USA rovnako ako ZSSR v 80’s sa blíži k svojmu rozpadu. Forma vlády- gerontokracia, vedenie nezmyselnej proxy war na Ukrajine ( ako kedysi Afganistan) migračná kríza. Otázka je, ktorý štát sa odtrhne ako prvý ? Liberálna Kalifornia, republikánsky Texas alebo dokonca Florida spustí [...]

Dr. Husák komentuje voľby do europarlamentu

10.06.2024

Také tendencie sa do našej politiky dostávajú, vlastne do všetkých oblastí verejného života. Genderizmus, multikulturalizmus, euro- marxizmus a tak pod. Že v buržoáznej spoločnosti z rozporov triednych vznikajú takéto tendencie, to chápeme.Ale aby svetovosť našich politikov a kultúrnych pracovníkov spočívala v tom, že myšlienky vzniknuté v inom triednom systéme (pozn. [...]

Banda tupých hláv

09.08.2023

poviem bez obáv, nasadili nám známe médiá a spíker Adrián už nad tým dumá a iste pravdu má. Asi toľko k súčasným volebným spotom a billboardom na čierno. Chcete lacnejšie potraviny, 15 dôchodok, skvelú budúcnosť ?! Všetko máme!!! Teraz alebo nikdy! Už chýba len druhé Švajčiarsko na billboarde pri ceste a Mickeyho 2x násobné platy na bicykli. Á… zabudol som na [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

dejan

Každému čo jeho je- Suum cuique tribuere

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 15897x
Priemerná čítanosť článkov: 2271x

Autor blogu

Kategórie